Pitt Leffer - "Loving You" :: StarMania.ro
StarMania >> Stiri >> Pitt Leffer - "Loving You"

Pitt Leffer - "Loving You"

Pitt Leffer - "Loving You"
Cu doar un an in urma, Pitt Leffer  dadea lovitura pe piata muzicala romaneasca cu single-ul sau de debut, numit “No Lies”.  La doar doua saptamani de la lansare, piesa era deja prezenta in topurile muzicale, dar si in cele mai importante emisiuni ale posturilor de radio mainstream. Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesa “No Lies”, Pitt Leffer lansa, in vara acestui an, “Yalmala”, single cu care, de asemenea, artistul si-a bucurat numerosii fani.

Mai mult decat atat, “No Lies” si “Yamala” au fost licentiate  in teritorii precum Germania, Franta Italia, Olanda, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, in prezent, putand fi auzita atat in cluburile, cat si in mall-urile din Dubai.

Cel mai nou single semnat Pitt Leffer, “Loving You”, a fost compus si produs de Dorian Oswin in studiourile Mango Records.

“Noua mea piesa este una sensibila, de dragoste, in care ma regasesc in totalitate. Mi-am dorit foarte tare sa o lansez in preajma zilei mele de nastere, pentru ca reprezinta cel mai frumos cadou pe ca-l pot primi. Mihai Gruia si Dorian Oswin au tinut cont de asta si uite ca, dupa ce am petrecut ziua mea, dar si de ziua Romaniei, acum am un nou motiv de sarbatoare!” ne-a declarat Pitt Leffer.

Sursa: Mango Records, 4 Decembrie 2014Share on Facebook