Termeni si Conditii de utilizare

Termeni si Conditii de utilizare StarMania.ro

   Mai jos sunt termenii si conditiile ("Termeni si Conditii") ce guverneaza StarMania.ro web site aflat la URL-ul www.starmania.ro sau starmania.ro, conditii ce pot fi schimbate fara nici o notificare in viitor. In acesti "Termeni si Conditii" "StarMania.ro" se refera la web site-ul www.starmania.ro si proprietarul sau operatorul sau; termenul "tu" sau "al tau" se refera la tine ca individ, persoana care te reprezinta sau, daca e cazul, reprezentantul legal al unui grup de oameni sau persoana juridica.

   CITESTE CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII, VIZITAREA WEB SITE-ULUI SAU/SI FOLOSIREA INFORMATIILOR/SERVICIILOR INCLUSE IN EL IMPLICA ACORDUL TAU. "TERMENII SI CONDITIILE" SE POT SCHIMBA IN VIITOR DAR ESTE OBLIGATIA TA DE A LE CITI SI RESPECTA. VIZITAREA SAU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI IMPLICA ACCEPTAREA SI RESPECTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DIN ACEL MOMENT.

SITE-URI LINKCATE DIN SI SPRE STARMANIA.RO: Nu avem controlul asupra tuturor linkurilor afisate din si inspre website si de aceea nu ne asumam nici o responsabilitate asupra continutul acestor site-uri third-party. 

CONDUITA TA: Vei folosi web site-ul StarMania.ro doar in scopuri legale. Nu vei trimite pe StarMania.ro sau prin el nici un material care incalca in orice forma dreptul de autor al altor persoane sau companii, care este ilegal, ofensator, abuziv, incalca dreptul la intimitate a altor persoane, este vulgar, obscen, care incurajeaza sau conduce la un comportament ilegal, contine publicitate neaprobata in scris de StarMania.ro. In fata legii esti singurul responsabil pentru materialele trimise de tine, informatiile sau afirmatiile facute. StarMania.ro isi rezerva dreptul de a furniza informatii despre tine autoritatilor statului daca sunt solicitate.

REPRODUCERE MATERIALE STARMANIA.RO: Orice persoana este autorizata sa vada materialele continute in acest site web doar in scopuri personale informationale. Nici o parte a acestor informatii nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobarea scrisa din partea din partea StarMania.ro. 

UTILIZAREA DE CATRE MINORI: Acest site poate fi vizitat doar de persoanele ce au implinit varsta minima implinita de 18 ani (sau 21 in statele in care aceasta e considerata varsta majoratului). Daca esti minor inceteaza imediat sa utilizezi acest website.

RESPONSABILITATE SI GARANTIE: Acest web site si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara nici o alta garantie. StarMania.ro nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si/sau componentele sale, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. In nici o circumstanta StarMania.ro nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea sau folosirea materialele sau informatiile obtinute de pe acest web site.

Important! Nu avem controlul total asupra pozelor, videoclipurilor sau informatiilor trimise de membrii StarMania.ro, in anumite cazuri materialele trimise de acestia si afisate pe website pot fi considerate ofensatoare, abuzive sau jignitoare. Intr-o astfel de situatie sau in orice alta situatie in care observati incalcarea legilor in vigoare sau a acestor Termeni si Conditii de Utilizare va rugam sa ne semnalati problema contactandu-ne.

Vizitatorii acestui web site sunt de acord in mod expres si irevocabil ca vizitarea sau folosirea acestui site se face acceptand Termenii si Conditiile de Utilizare de mai sus.